Wczoraj zadzwonił do mnie Jurek ,że nie może wysłać SMS na mój blog .
Zapewniał ,że wysłał SMS o treści D00099 i otrzymał informację zwrotna o treści :
„Podany numer bloga nie istnieje. Sprobuj ponownie wysyłając SMS na 7122 i wpisując poprawna tresc. Koszt1/1,23 z VAT”
Pomyślałam ,że spotkała mnie podobna sytuacja co: Jouka.geoblog.pl , której blog został wyeliminowany z konkursu i do dzisiaj nie zostało to wyjaśnione !.
Sprawdziłam lecz moje imię i nazwisko było na ogólnej liście Blog Roku 2011 na stronie Onet.pl .
Biorę więc udział w konkursie .
Jurek należy do osób spokojnych, dokładnych i nie miałam wątpliwości ,że coś wpisał źle.
Zdecydował się ,że ponownie wyśle . Wysłał po godzinie i także dostał taką samą informację.
To już było dla mnie niezrozumiałe .
Przesłał mi wysłaną odpowiedz , którą zachowałam…gdyby coś i gdybym reklamowała ! .
Za dwie godziny ponownie spróbował i otrzymał potwierdzenie : „Onet: Oddałeś głos na blog zula.geoblog.pl w Konkursie…itd.” .
Telefon Jego jest w sieci Orange . Nic nie rozumiem .
Proszę ,gdyby ktoś z Was miał podobną przygodę z wysłaniem poparcia na …obojętnie jaki blog to niech zachowa ten zwrotny SMS i napisze u mnie w komentarzach lub na @ . To trzeba wyjaśnić ! ?.
A co ze ZŁOTYMI KULKAMI …
Jest 188 blogów zgłoszonych w kategorii : Podróże i szeroki świat .
Z grupy z geoblog.pl wszyscy (prawie) mają po dwie kulki – tak było o godz.12 – 15.01.2012
„Uformował się peleton” trzynastu blogów o trzech kulkach ! .
Przypominam Wam ,że tylko dziesięć pierwszych przechodzi do dalszego etapu konkursu.
Rozpocznie się 19 stycznia 2012.
Mój ulubiony blog : http://www.shangri.pl/ jest na 22 pozycji (swoja podróż opisują równocześnie na http://shangrila.geoblog.pl/) . Proszę o SMS na numer 7122 o treści D00009 .
Ola i Łukasz wędrują daleko i bardzo długo , piszą wspaniale a zdjęcia to przepiękne obrazy w wykonaniu Łukasza .
Zapytasz co z blogiem zula ??? …więc …
...pomalutku obejmuję pozycję z... 26 na... 29 a dzisiaj mam …niestety: 31 czyli spadam … .
Konkurs trwa i jeszcze może być inaczej ! Aby już nie gorzej …
Zobaczymy jutro ile będzie KULEK choć zapewne mniej niż dwie już nie będzie !.
Proszę : jeżeli uważasz ,że mój blog wart poparcia to wyślij głos na numer 7122 o treści D00099 .
Koszt 1,23 z VAT .
Cały dochód z konkursu przeznaczony zostanie dla osób niepełnosprawnych.
Głosowanie trwa do 19 stycznia 2012.
Pozdrawiam i zapraszam do galerii zdjęć gdzie są moi Przyjaciele z podróży !!!
Małgorzata