Kolejny dzień głosowania na Blog Roku 2010 .
Oczywiście nie będę ukrywać , że nie myślę o swoim udziale w konkursie .
Przygoda z umieszczaniem wpisów podróży rozpoczęła się w maju 2009 roku .
Spodobało mi się ,że Ktoś powędruje moimi śladami i popatrzy na zdjęcia .
Pomyślałam wówczas ,że może mój blog zainspiruje do wyjazdu ... do opisania swojej przygody turystycznej…
Dzisiaj gdy otwieram komputer zaglądam do poczty a potem na stronę Geobloga .
W ostatnich dniach otwieram także stronę : http://www.blogroku.pl/ gdzie można zobaczyć otrzymane głosy na dany blog .
VI Edycja Konkursu Blog Roku 2010 składa się z dziesięciu kategorii …np. moje życie, polityka, pasje i zainteresowania, podróże i szeroki świat . Ogółem bierze udział 4723 osób .
Pozostało pięć dni na oddanie głosów , które będą dalej decydować o dalszym udziale w konkursie .
Dziękuję Wszystkim za słowa poparcia…z różnych stron Europy a także Stanów Zjednoczonych.
Mieszkają tam geoglobowicze i czytają !
Postanowiłam ,że przedstawię się Wam „ dźwiękowo „.
Przeprowadzono ze mną wywiad radiowy. Było to 20 sierpnia 2000 roku no więc także już bardzo dawno…ale taśma kasetowa się zachowała .
Spróbowałam wgrać do komputera i …pociąć na kawałki . Nie było to dla mnie takie proste aby zmieścić się w limicie 4 MB.
Umieszczę dzisiaj pięć krótkich odcinków .
Zapraszam do posłuchania.
Wywiad przeprowadził dziennikarz Radia Plus Pan Krzysztof Wieczorek .
Dodam jeszcze ,że następne „odcinki” zamieszczę w kolejnych dniach .
Zachęcam także do wysłania SMS na numer 7122 o treści 00201 (zero zero dwa zero jeden -bez spacji) Koszt wysłania 1,23 zł zostanie przez organizatorów w całości przekazany na cele rehabilitacji osób niepełnosprawnych.
Dziękuję Małgorzata Zulczyk